Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Πρόβα τζενεράλε …

Πρόσφυγες αποπειράθηκαν να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα
× Περίπου 40 μετανάστες και πρόσφυγες από το λιμάνι του Πειραιά έφτασαν χθες το βράδυ, μαζί με «αλληλέγγυους», στην πλατεία Συντάγματος με την πρόθεση να στήσουν σκηνές, όμως εμποδίστηκαν από την αστυνομία, η οποία τους οδήγησε προς τον σταθμό του μετρό, με το οποίο επέστρεψαν στον Πειραιά.
Εκλεκτοί λαθρομετανάστες στο Σύνταγμα. Επόμενος προορισμός του Μαξίμου;
Με τη συνοδεία ανδρών των ΜΑΤ και χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο, περίπου 40 πρόσφυγες και μετανάστες, που έφτασαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Σύνταγμα, μπήκαν στο μετρό και επιστρέφουν αυτή την ώρα στο λιμάνι του Πειραιά. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 06.04.2016 : 21:32).

Ποτέ δεν είχαν φανταστεί οι παράνομοι ικέτες ότι θα εξευτέλιζαν χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια ένα κράτος και μια κυβέρνηση, η οποία μάλιστα τους έχει στο όπα όπα, τους κάνει όλα τα χατίρια και προφανώς τους προετοιμάζει να επιτεθούν και να αλώσουν την  βδελυρή κατά τη κυβερνητική πλειοψηφία στην Ελλάδα, Ευρώπη.

Μα δε βλέπει ο εξαιρετικός πρωθυπουργός μας, ο εξαιρετικό πρωθυπουργεύων κ. Παππάς, ο εξαιρετικός μέντωρ του πρωθυπουργού μας κ. Φλάμπουράρης, ότι οι λαθρομετανάστες κάνουν πρόβες τζενεράλε και έχουν ξεκινήσει διεργασίες ανάδειξης ηγετών, για το σάλτο μορτάλε που ετοιμάζουν;

Ακούσατε καμιά μουσουλμανική χώρα να τους υποστηρίζει ή έστω να εκφέρει μια λέξη συμπάθειας για αυτούς; Δεν σας κάνει εντύπωση; Δεν διερωτάται κανείς αρμόδιος; Δεν ζητά επισήμως το ΥΠΕΞ να πάρουν θέση στο μεγάλο ζήτημα του εμφυλίους πολέμου στη Συρία και τα πρωτοφανή ας πούμε προσφυγικά και λαθρομεταναστευτικά κύματα;

Δεν ξέρουμε τίνος πολιορκητικός κριός είναι οι ορδές του Πειραιά, της Ειδομένης και της Χίου. Αλλά η επίθεση δεν θα αργήσει να εκδηλωθεί.

Και ημείς άδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου