Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Δυσαρέσκεια Fraport για μπλόκο κλιμακίου της στο «Μακεδονία» …

Προ ολίγων ημερών, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Στέφαν Σούλτε

ξεκαθάρισε πως αν δεν επιλυθούν τα τεχνικά και άλλα θέματα, όπως ο διαχωρισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η συμφωνία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε την Τρίτη με επιστολή της προς το ελληνικό Δημόσιο η κοινοπραξία Fraport AG - Slentel Ltd που εξαγοράζει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια για την απαγόρευση εισόδου που επιβλήθηκε σε κλιμάκιό της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από ομάδα συνδικαλιστών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Το κλιμάκιο του επενδυτικού σχήματος που καταβάλλει 1,23 δισ. ευρώ για την απόκτησή τους επιχείρησε τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη να πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη στο πλαίσιο της συμφωνίας για την παραχώρηση των αεροδρομίων, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα περί των 30 συνδικαλιστών που του απαγόρευσε την είσοδο στο τμήμα αερολιμενικού ελέγχου, παρά το γεγονός πως ήταν εφοδιασμένο με τις απαραίτητες άδειες εισόδου … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 13 Απριλίου 2016).

Πως είναι  δυνατόν 20-20 συνδικαλιστές να κυβερνούν τη χώρα;

Αλλά μήπως τους βάζουν τα εξαιρετικά κυβερνητικά στελέχη, να κάνουν τη βρώμικη δουλειά που αποφάσισε (;) να μην κάνει η κυβέρνηση;

Αλήθεια τι έγιναν εκείνες οι περίφημες μεταβολές που θα έκαναν στα πλαίσια των Μνημονίων οι κυβερνήσεις εδώ και χρόνια, ώστε να μην συγκυβερνούν; Και να περιορίζονται στα αμιγώς συνδικαλιστικά αιτήματα και διεκδικήσεις;

Δείτε τι λέγαμε το 2009 http://simpleandclear.blogspot.gr/2009/01/blog-post_4327.html και το 2011 http://simpleandclear.blogspot.gr/2011/10/blog-post_956.html μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου