Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Άλλη μια άχρηστη δημόσια υπηρεσία για το βόλεμα ημετέρων …

Γ.Γ. Ψηφιακής Πολιτικής υπό τον πρωθυπουργό



Το πολυνομοσχέδιο με τη φοροκαταιγίδα που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή επελέγη ως το κατάλληλο κοινοβουλευτικό «όχημα» για τη σύσταση της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής, η οποία υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Για τη λειτουργία της εν λόγω γενικής γραμματείας προβλέπεται, από τη συνοδευτική έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, δαπάνη 1,6 εκατ. ευρώ. Η απόφαση για τον ορισμό του επικεφαλής της υπηρεσίας, του νέου γενικού γραμματέα, ανήκει αποκλειστικά στον πρωθυπουργό, η θητεία είναι πενταετής, με δυνατότητα μιας ανανέωσης. Προβλέπονται, επίσης, 52 θέσεις προσωπικού, πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης. Από την προβλεπόμενη για τη λειτουργία της γραμματείας δαπάνη, το 1,26 εκατ. ευρώ προϋπολογίζεται για αποδοχές του προσωπικού, οι 60.000 ευρώ για τη στέγαση της νέας γενικής γραμματείας και οι υπόλοιπες 280.000 ευρώ για λειτουργικά έξοδα … (
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 20 Μάιου 2016).

Είχαμε δει τα καταπληκτικά αποτελέσματα της παρόμοιας προσπάθειας του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, όταν έχρισε υφυπουργό με το ίδιο αντικείμενο, τον πολυπράγμονα κ. Τζωρτζάκη.

Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα της νέας ΓΓ θα είναι και πάλι μηδενικό. Και θα κλαίμε όλοι μαζί τα λεφτά μας, τα δανεικά, γιατί δικά μας δεν υπάρχουν.

Φαίνεται ο θαυμάσιος και πρωτοπόρος πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας βάλθηκε να ξεπατώσει και να ξαναχρεωκοπήσει το ελληνικό κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου