Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ερώτημα 209ο … για τις τιμές των ξενοδοχείων στην Ελλάδα ...

Αν ρωτήσει κανείς για τις τιμές των ξενοδοχείων στην Ελλάδα, δηλαδή τις καλούμενες τιμές πόρτας και τις τιμές που δίνουν οι καλοί επιχειρηματίες σε Έλληνες πελάτες θα πιστέψει ότι όλοι έχουν παραφρονήσει.

Τιμές 300 €, 400 € με πρωινό και βάλε σε προορισμούς όπως η Αμοργός, η Νάξος, και ξενοδοχεία ανά την επικράτεια σε νησιά, παραλίες και βουνά είναι οι συνηθισμένες για κάποια καλής ποιότητας μονάδες. Αν και εκεί θα χριστεί πολλές φορές να κάνει τα στραβά μάτια σε πολλά θέματα. 


Προφανώς κανένας ξένος δεν πληρώνει τις τιμές αυτές.

Τότε γιατί κάποιοι άθλιοι τις ορίζουν ως κατάλληλες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και γιατί οι επιχειρηματίες είναι  μέρος του κυκλώματος και της εξαπάτησης των πελατών;

Ευτυχώς που σχετικά πρόσφατα εταιρείες του εξωτερικού αξιολογούν μέσω πελατών τα καταλύματα και έχει αρχίσει να αποδίδεται κάποιο δικαιοσύνη και να παρέχεται προστασία των πελατών από τους συνήθως μάγκες και ότι αρπάξουμε επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου