Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Τελικά ο Ερντογάν είναι μεγάλη αλεπού …

Υπεγράφη η συμφωνία για ομαλοποίηση των σχέσεων Τουρκίας – Ισραήλ

Διευρυμένη συμφωνία για την αποκατάσταση των δεσμών με το Ισραήλ υπέγραψε η Τουρκία, σύμφωνα με αξιωματούχο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. Πρόκειται για επισημοποίηση της πλήρους ομαλοποίησης των σχέσεων που ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών.



Η συμφωνία με το Ισραήλ μετά από χρόνια διαπραγματεύσεων αποτελεί μια σπάνια συμφιλίωση στη διαιρεμένη Μέση Ανατολή, που δρομολογήθηκε λόγω της προοπτικής προσοδοφόρων συμφωνιών για το φυσικό αέριο της Μεσογείου, αλλά και λόγω των αμοιβαίων φόβων για τους αυξανόμενους κινδύνους ασφαλείας.

Η διαμάχη των δύο χωρών ξεκίνησε το 2010, λόγω της επέμβασης Ισραηλινών κομάντος σε τουρκικό πλοιάριο που κατευθυνόταν στη Γάζα, που είχε κοστίσει τη ζωή σε 10 Τούρκους ισλαμιστές ακτιβιστές ανθρωπιστικής οργάνωσης (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:47, Τρίτη,
28 Ιουνίου 2016 11:45).


Παράλληλα άρχισε και η επίθεση φιλίας προς τη Ρωσία.

Η ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας έχει αρχίσει, τόνισε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, την Τρίτη, συμπληρώνοντας ότι η γενική βελτίωση των σχέσεων με τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας και της Μεσογείου αποτελεί γενικό στόχο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής



Οι δηλώσεις του επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης έρχονται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση αποκατάστασης των διπλωματικών σχέσεων της Τουρκίας με το Ισραήλ και της έκφρασης «βαθιάς λύπης» από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν για την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους, τον Νοέμβριο, σε επιστολή του προς τον ομόλογό του της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:12:22, Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 12:21).


Από κέρβερος και σουλτάνος, έφθασε η ώρα και έγινε γατούλης, αγαπησιάρης και καλός φίλος.

Ελπίζω να πάρουν μαθήματα διεθνικούς πολιτικής οι ξερόλες των Αθηνών και οι αριστεροί του κώλου που μαθαίνουν πολιτική και διακυβέρνηση στου κασίδη το κεφάλι, ενώ τρέχουν τα σάλια τους με τα σαλόνια, τις ρεβεράντζες, τις πολυτέλειες και τα καλά φαγητά.

Μακάρι ο καλός Θεός της Ελλάδος να μη μας εγκαταλείψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου