Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Lamda Development για Ελληνικό: 70.000 θέσεις εργασίας στην πλήρη ανάπτυξη του έργου …

× «Η σημερινή συμφωνία, που συγκεκριμενοποιεί βασικές σχεδιαστικές προδιαγραφές και οικονομικές παραμέτρους του έργου, αποτελεί ορόσημο, καθώς δίνει το έναυσμα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έναρξης του έργου, που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση, που θα πραγματοποιείται τα επόμενα χρόνια σε ολόκληρη την Ευρώπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για το Ελληνικό, η Lamda Development.
«Η αξιοποίηση αναμένεται να έχει μια εμπροσθοβαρή θετική επίπτωση στην καταπολέμηση της ανεργίας με τη δημιουργία 10.000 άμεσων θέσεων εργασίας και στην αναζωπύρωση του κατασκευαστικού τομέα, που τόσο έχει πληγεί από την παρατεταμένη κρίση. Σε πλήρη ανάπτυξη το έργο αναμένεται να απασχολεί περίπου 70.000 άτομα πολλών επαγγελματικών ειδικοτήτων», προσθέτει η εταιρία, δίνοντας περαιτέρω λεπτομέρειες του βασικού της σχεδιασμού … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,  ΕΛΛΑΔΑ 07.06.2016 : 20:51).

Προφανώς πρόκειται για ανακουφιστική εξέλιξη ύστερα από 15 περίπου χρόνια πολέμου εναντίον της αξιοποίησης του παλαιού αεροδρομίου Αθηνών.  Και αυτό χάρις στο τελεσίγραφο προς τον αλλοπαρμένο πρωθυπουργό μας κ. Αλέξη Τσίπρα.

Δεκαπέντε χρόνια ασέλγειας όλων των πολιτικών άθλιων των Αθηνών που πολέμησαν με νύχια και με δόντια τη δημιουργία θέσεων εργασίας και ενός πόλου ανάπτυξης της περιοχής.

Δεκαπέντε χρόνια πολέμου από όλους τους σκουπιδολάγνους πατριώτες και διαπλεκόμενους αλήτες που θέλουν σκουπιδότοπο και ξέφραγο αμπέλι την εξαιρετική αυτή περιοχή.

Αλλά έχουμε και μια απορία. Πως υπολόγισαν ότι θα δημιουργηθούν 70.000 θέσεις εργασίας; Η λογική λέει ότι η εκτίμηση αυτή είναι υπερβολικά αισιόδοξη και χωρίς βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου