Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πρόταση αξιοποίησης του νησιού Φλέβες με ετήσιο όφελος 100 εκατ. αποκάλυψε ο Π. Καμμένος …

Πρόταση αξιοποίησης του νησιού Φλέβες στον Σαρωνικό από το οποίο το ετήσιο όφελος για τις Ένοπλες Δυνάμεις φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ, αποκάλυψε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος παρεμβαίνοντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, η οποία συζητά νομοσχέδιο για την αξιοποίηση της περιουσίας του υπουργείου Άμυνας.
«Μόνο από τις Φλέβες το ενοίκιο που προκύπτει από την πρόταση για κατασκευή τουριστικής μονάδας επτά αστέρων είναι 100 εκατ. ευρώ προς όφελος του Πολεμικού Ναυτικού», τόνισε ο κ. Καμμένος επισημαίνοντας ότι τα χρήματα θα διατεθούν για τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, την κατασκευή οικιών κ.λπ.

Για δεύτερη φορά ο υπουργός Άμυνας διέψευσε ότι θα υπάρξει εμπλοκή του
ΤΑΙΠΕΔ. «Μακριά από εμάς δεν πρόκειται να πουληθεί ούτε ένα εκατοστό ποτέ. Μιλάμε μόνο για ενοικίαση», είπε χαρακτηριστικά. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:28, Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 16:23).

Χρήμα να φάνε και οι κότες.

Φαίνεται ότι το κατακαλόκαιρο τους βάρεσε στο κεφάλι και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άρχισε να βλέπει να σφυρίζουν τα εκατομμύρια κα να έχουν πλέον τη βεβαιότητα ότι αρκεί να απλώσουν τα χέρια τους και να τα μαζεύουν σαν τα μαρουλόφυλλα. Μόλις ο εξαιρετικός πρωθυπουργός μας άρχισε να μαζεύει κινέζικα εκατομμύρια, βγήκε και ο πολέμαρχος Καμμένος και άρχισε και αυτός τη συγκομιδή, μήπως και υστερήσει.

Μερικά απλά ερωτήματα:

-       Ποιος θα δίνει ενοίκιο 100.000.000 € το χρόνο για μια άγονη και ξερή βραχονησίδα, όταν μάλιστα θα πρέπει να επενδύσει σε υποδομές και εγκαταστάσεις πολλαπλάσια χρήματα;

-       Ποια είναι τα σχέδια και ποια η στρατηγική ανάπτυξης της βραχονησίδας; Ποιος ο μελετητής και ποιος ο φορές υλοποίησης;

-       Ρώτησε τους συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τους κλαψιάρηδες κκ. Δρίτσα και Σπίρτζη αν συμφωνούν; Α, ναι ξέχασα και τον αναπτυξιακό ανταγωνιστή Μάρδα.

-       Κατά ποια λογική περιουσία του ελληνικού κράτους θα παράγει εισόδημα για στελέχη των ένοπλων δυνάμεων: Αυτό είναι  συντεχνιασμός, δημιουργία προνομιούχων τάξεων και αντίκειται σε κάθε έννοια ευνομούμενης κοινωνίας.

Ελπίζουμε μόλις πέσουν οι θερμοκρασίες να επικρατήσει η λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου