Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ένας καλοσυνάτος, ικανότατος, μοναδικός και φιλεύσπλαχνος, άγγελος φροντίζει την Ελλάδα (από τη Συνέντευξη) …

Χθες καθίσαμε και απολαύσαμε όλη τη συνέντευξη του μοναδικού πρωθυπουργού της σύγχρονης Ελλάδας, εξοχότατου κ. Αλέξη Τσίπρα.

Η συνέντευξη δόθηκε, για άγνωστους όμως λόγους, στο σημαντικότερο ίσως εκπρόσωπο των διαπλεκόμενων βοθροκάναλων της απολύτως διεφθαρμένης ελληνικής τηλεόρασης (κατά τις απόψεις όλης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που βεβαίως επικροτεί ο κ. Τσίπρας) κ. Αλέξη Παπαχαελά.

Όλα όμως κύλησαν ομαλά, αξιοπρεπέστατα, ευγενικά και άκρως διαφωτιστικά για τους Έλληνες πολίτες

Η Ελλάδα του 2015 και 2016 έχει ένα Θεόσταλτο καλοκάγαθο άγγελο, που έβαλε την Ελλάδα κάτω από τις φτερούγες του και την οδηγεί στη Γη της Επαγγελίας. Με εμφανώς κάποιες δυσκολίες που είναι όμως πρόσκαιρες – μέχρι το 2019 - και ανεκτές και αποδεκτές από τους πολίτες.

Η Ευρώπη έχει ήδη αναγνωρίσει στη διαπραγματευτική ιδιοφυία του κ. Τσίπρα και των υπουργών του και απομένουν μόνον κάποιοι εχθροί εντός Ελλάδος, οι οποίοι όμως είναι έτοιμοι και αυτοί να υποκλιθούν και να αναγνωρίσουν τη στρατηγική μεγαλοφυία του. Και να στοιχηθούν πίσω του, στην μεγάλη πορεία προς την Ελλάδα της ανάπτυξης, της ευτυχίας, της ελευθερίας για όλους και για όλα, και της αγάπης, της μεγαλοψυχίας και αδελφοσύνης.

Στο τέλος της συνέντευξης ένοιωσα ευγνώμων που δεν διαλύθηκε η Ελλάς - χάρη στη μεγαλοφυία του κ. Τσίπρα - που δεν έχασα τις καταθέσεις μου, που δεν μου πήραν το σπίτι, που κυκλοφορώ ελευθέρα – εκτός από τα Εξάρχεια μετά τη δύση του Ήλιου  και σε μερικά άλλα μέρη – και τόσα άλλα προνόμια που απέκτησα μετά τις 25 Ιανουαρίου 2015, αν και ακόμα δεν θέλω να το συνειδητοποιήσω.

Φιλώ το χέρι σου μεγάλε Τιμονιέρη και σε παρακαλώ να συνεχίσεις το Θεάρεστο έργο σου, μήπως και με κάνεις κάποτε Άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου