Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Η είδηση της ημέρας …

Φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή στον γιο του Πάνου Σκουρλέτη

Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο γιος του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη και τρία ακόμα άτομα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι την περασμένη εβδομάδα.

Ειδικότερα οι τέσσερις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για διατάραξη της κοινής ειρήνης και για άρνηση δακτυλοσκόπησης, ενώ, απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και διακεκριμένης φθοράς. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 16 Ιουλίου 2016).

Μα αν δεν κάνουμε λάθος οι κατηγορούμενοι έκαναν ακριβώς αυτό για το οποίο αθωώθηκαν. Απρόκλητη επίθεση κατά αστυνομικών. Έτσι δεν λέει και  το κατηγορητήριο;

Αλλά ποιος τολμάει να τα βάλει με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σήμερα: αστυνομικός, δικαστής, μάρτυρας, πολίτης;

Καλή σταδιοδρομία λεβέντη μας. Να σε χαίρονται ο μπαμπάς σου και η μαμά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου