Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Να και αν απεργούν, να και αν όχι …

Πρόκειται ασφαλώς για το εμβληματικό μότο της αριστεράς κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που εν ολίγοις καταστρέφει τις δυναμικές μορφές απασχόλησης και διευκολύνει κάθε μισθοφόρο των κομματόσκυλων που διαφεντεύουν τις ζωές μας στην ανυπόφορη πόλη των Αθηνών, να εξαντλούν τα αιμοβόρα ένστικτά τους και να προωθούν τα άνομα συμφέροντά τους.

Οι κυβερνώντες αδιαφορούν ή και ενθαρρύνουν τους παρανοϊκούς αυτούς ανθρώπους να ηδονίζονται και να επιχαίρουν βλέποντας τη καθημερινή σχεδόν ταλαιπωρία των πολιτών που προσπαθούν να επιβιώσουν παλεύοντας για το μεροκάματο.

Ελπίζουμε το Κουαρτέτο να επιβάλλει στους άθλιους υπουργούς και τον πρωθυπουργό την αλλαγή του νόμου περί συνδικαλισμού, ώστε να εναρμονιστεί με τις ευρωπαϊκές καλές πρακτικές και να σταματήσει η συγκυβέρνηση της χώρας από τα προεδρεία των χουντοσυνδικαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου