Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Αφήστε τα παιδιά να κατεδαφίσουν την Ελλάδα από άκρου εις άκρον …

Καταληψίες εισέβαλαν στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Εισβολή στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη λειτουργία, αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονται για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη.



Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν φέιγ βολάν διαμαρτυρίας κατά των εκκενώσεων και ήρθαν σε αντιπαράθεση με πιστούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό.

Στη συνέχεια ιερείς και πιστοί κατάφεραν να τους βγάλουν έξω από την εκκλησία ενώ τα ΜΑΤ έφτασαν αφού οι καταληψίες βρίσκονταν ήδη στο προαύλιο χώρο του ναού.

Η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 31 Ιουλίου 2016).

Τα παιδιά του λαού που έχουν αρχίσει την επιταχυνόμενη κατεδάφιση όλων των δομών στην Ελλάδα από τις 25 Ιανουαρίου 2015, πρέπει να ολοκληρώσουν το έργο τους τάχιστα.

Σε λίγο θα δώσουμε και υποτροφίες για την πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση των ταλαντούχων νέων και μεγαλύτερων, που γελοιοποιούν καθημερινώς και επιτυχέστατα το κράτος, τη δημόσια τάξη, τις αρχές και τα σύμβολα του Ελληνισμού.

Ο εκλεκτός πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης (Μεγαλέξαντρος) Τσίπρας, προφανώς θαυμάζει τα επιτεύγματα των ανθρώπων αυτών που αντέγραψαν επιτυχώς το όραμά του και εμπνέονται από τις πολιτικές του. Και για αυτό έχει λογικά αποτρέψει κάθε δημόσιο παράγοντα να εφαρμόζει τους Νόμους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η ανεξάρτητη, αδέκαστη και αδιάφθορη δικαιοσύνη, οι λειτουργοί και οι ταγοί της, που όμως καθεύδουν (τουλάχιστον) δημοσία δαπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου