Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Αθώοι οι «26» για τη διαμαρτυρία στη Μητρόπολη, ένοχοι οι 19 εξ αυτών για απείθεια

Αθώοι για το αδίκημα της υβριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λατρείας κρίθηκαν οι 26 συλληφθέντες για την εισβολή, χθες το πρωί, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στο ναό Γρηγορίου του Παλαμά, διακόπτοντας την κυριακάτικη θεία λειτουργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εκκένωση των καταλήψεων στην πόλη κατά τις προηγούμενες μέρες

Ωστόσο, 19 εξ αυτών καταδικάστηκαν για την πράξη της απείθειας επειδή αρνήθηκαν να υποβληθούν σε εγκληματολογική σήμανση. Σε αυτούς το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή.

Όλοι οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΠΕ-ΜΠΕ,
ΕΛΛΑΔΑ 15:46 ).

Ελλάδα η χώρα της απέραντης μεγαλοψυχίας, ακόμα και σε αυτούς που φτύνουν χυδαία και ασχημονούν, σε κάθε τι ελληνικό. 

Φυσικά οι άξεστοι αυτοί, αγράμματοι, ανερμάτιστοι και οπαδοί της χάβρας που τους τρέφει, χωρίς να εργάζονται και τους επιτρέπει να μην εκπληρώνουν καμιά υποχρέωση τους στο κοινωνικό σύνολο, θα πανηγυρίζουν και θα ετοιμάζουν τα φυσέκια τους για τις επόμενες μεγάλες κατακτήσεις τους.

Η Ελλάδα διολισθαίνει σταθερά και καθημερινά στα έσχατα σημεία κατάπτωσης και εκφυλισμού. 

ΥΓ: Πολύ παράξενα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Δεν ακούσαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και ΠΕ να λέει τίποτε. Δεν ακούσαμε τον Πρόεδρο της Δ να λέει τίποτε. Δεν ακούσαμε κανένα επιστημονικό ή επαγγελματικό φορέα να λέει τίποτε. Δεν ακούσαμε την Ακαδημία Αθηνών να λέει τίποτε. Μάλλον όλοι δεν είδαν, δεν κατάλαβαν και δεν άκουσαν Μακάρια χώρα η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου