Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Παιδιά πλησιάζουμε. Λίγο ακόμα και ο πρώτος αστυνομικός νεκρός θα είναι γεγονός …

Επίθεση στον διοικητή της Τροχαίας σε πορεία
×
Έτοιμοι για νεκρούς αστυνομικούς ...
Πορεία διαμαρτυρίας για την εμπρηστική επίθεση σε στέγη προσφύγων και μεταναστών στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν χθες αντιεξουσιαστές και αριστερές οργανώσεις. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις 6 χθες το απόγευμα στα Προπύλαια και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Κοτζιά, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας, των νεοναζί (τους οποίους και θεωρούν υπεύθυνους για την επίθεση) και υπέρ των καταλήψεων σε κτίρια. Δεν έλειψαν και οι γνωστοί βανδαλισμοί, καθώς μερίδα των διαδηλωτών πέταξε κόκκινη μπογιά τόσο στο κτίριο του δημαρχείου όσο και στο κτίριο της Ακαδημίας στα Προπύλαια. Μετά τη λήξη της πορείας, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Εμμ. Μπενάκη, ομάδα αντιεξουσιαστών εγκλώβισε και ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργο Διαμαντόπουλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο 401. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 07:14, 30 Αυγούστου 2016).

Θαυμάσια. Το πλάνο εξελίσσεται όπως το σχεδιάζετε.

 Αργά αλλά σταθερά τα πράγματα εξελίσσονται προς τη σωστή κατεύθυνση. Να έχουμε νεκρούς αστυνομικούς.

Δε ξέρουμε ποιος είναι ο απώτερος σκοπός. Αλλά το σχέδιο σας πηγαίνει περίφημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου