Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Άνετα, άνετα και συγχαρητήρια στη κυβέρνηση …

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς

Κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα σήμερα 14:15 σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Λεωφόρο Κηφισίας απέναντι από την ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία οι τέσσερις δράστες, εισέβαλαν οπλισμένοι σταδιακά στο υποκατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τους οχτώ υπαλλήλους και πέντε πολίτες που βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή μέσα πήραν χρήματα από τα ταμεία ενώ παραβίασαν θυρίδες πελατών αφαιρώντας το περιεχόμενό τους.




Οι δράστες παρέμειναν στο εσωτερικό του καταστήματος για περισσότερες από δύο ώρες κρατώντας σε καθεστώς ομηρίας τους εργαζόμενους.

Η ληστεία δεν έγινε αντιληπτή από την ΕΛ.ΑΣ ή την διοίκηση της τράπεζας παρά μετά την αποχώρηση των ληστών δύο ώρες αργότερα. Σημειώνεται ότι οι δράστες είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποίησαν σύγχρονα διαρρηκτικά εργαλεία και συσκευές οξυγονοκόλλησης τα οποία χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν 21 θυρίδες προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 9 Αυγούστου 2016).


Φανταζόμαστε ότι η κυβέρνησή μας θα δέχεται ευχαρίστως τα συγχαρητήρια όλου του ελληνικού λαού, όπως δέχτηκε και τα συγχαρητήρια για τις συλλήψεις Σεϊσιδη και Σακκά.

Προφανώς ή όλοι κοιμούνται ή υπάρχει σχέδιο διευκόλυνσης της εξασφάλισης χρημάτων για τους καλούς εγκληματίες που εργάζονται επαγγελματικά, σκληρά, έξυπνα και αποτελεσματικά.

Τέτοια παιδιά χρειάζεται η χειμαζόμενη Ελλάδα, για να βαδίσει στη λεωφόρο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.

Εμπρός μαρς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου