Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Στεφανάκος. Άλλη μια σίγουρη ψήφος για το ΣΥΡΙΖΑ …

× Άνοιξε η πόρτα του Κορυδαλλού για έναν από τους πιο γνωστούς κρατούμενους των φυλακών τον Βασίλη Στεφανάκο, μετά από οκτώ χρόνια κράτησης. Ο Βασίλης Στεφανάκος αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα κάνοντας χρήση του "νόμου Παρασκευόπουλου" για την αποσυμφόρηση των φυλακών (4322) ο οποίος προβλέπει υπό προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων.


Στον Βασίλη Σταεφανάκο έχει αποδοθεί, μεταξύ άλλων, αρχηγικός ρόλος στις δραστηριότητες ελληνικής μαφίας αλλά και «σχέσεις συνεργασίας» με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε τον Αύγουστο του 2006 ο Αλκέτ Ριζάι αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό. Επιπλέον, του είχε επιβληθεί , τον Δεκέμβριο του 2006, κάθειρξη 14,5 ετών για εμπλοκή σε υποθέσεις προστασίας και λαθρεμπόριο. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΛΛΑΔΑ 12:02, 22 Αυγούστου 2016).

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους φτωχούς και τους αδικημένους. Τα παλληκάρια είναι όλα έξω, για να συνεχίζουν απρόσκοπτα τις εξαιρετικά επικερδείς επιχειρήσεις τους και να προσφέρουν στο σύστημα.

Αυτή και αν είναι  μεταρρύθμιση για την οποία πρέπει να χαίρεται και να αγάλλεται ολόκληρη η Ευρώπη. Αυτό θα πει νομικός πολιτισμός και Ανθρωπισμός (με άλφα κεφάλαιο).

Εντελώς πρόσφατα είχαμε προτείνει τη κατάργηση των φυλακών – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/08/blog-post_90.html - αλλά η λαοπρόβλητη κυβέρνησή μας, μας πρόλαβε και εφάρμοσε ήδη τη κατάργηση των κρατουμένων.

Εύγε. Η Πατρίς ευγνωμονούσα, θα σας γράψει στα χρυσά βιβλία της μακρόχρονης Ιστορίας της κ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου