Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Έχει και το γλείψιμο τα όριά του …

Ερντογάν: Στενές σχέσεις με τη Ρωσία του «αγαπητού Βλάντιμιρ» σε νέα βάση

Πλήρη επανεκκίνηση των σχέσεων της Άγκυρας με τη Μόσχα σε νέα βάση και με συνεργασία σε διάφορους τομείς δήλωσε ότι επιθυμεί ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο TASS.



REUTERS/UMIT BEKTAS

Οι δηλώσεις του επικεφαλής του τουρκικού κράτους έρχονται μία ημέρα πριν ταξιδέψει στη Ρωσία για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν.

Η συνάντηση θα ανοίξει νέο κύκλο στις σχέσεις των δύο χωρών, μετά τη σύγκρουσή τους, τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η τουρκική πολεμική αεροπορία κατέρριψε ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος κοντά στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας.

Στη συνέντευξή του στο πρακτορείο TASS, ο κ. Ερντογάν αναφέρθηκε στον Ρώσο ομόλογό του ως «αγαπητό», «σεβαστό» και «φίλο» Βλάντιμιρ. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:19:43, Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 19:28).


Που πάνε οι εμπρηστικές δηλώσεις του σουλτάνου μετά τη κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού, επειδή μπήκε λέει για 1-2 λεπτά στον εναέριο χώρο της κραταιάς τότε Τουρκίας;

Τώρα γλύφει και ο Πούτιν έγινε αγαπητός, σεβαστός και φίλος.

Τα φίδια δεν έχουν φίλους. Και αυτό φαντάζομαι να του το πει ο Βλαντιμίρ, τώρα που γονυπετής ο σουλτάνος σύρεται σε επίθεση φιλίας με τη Ρωσία.

Το έχουμε πει από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μάλιστα επί αμερικανικού εδάφους και στο NSF των ΗΠΑ. «Η γραμμή άμυνας της ελεύθερης Ευρώπης είναι η Ελλάδα και όχι η προσφιλής τότε Τουρκία». Η Τουρκία μπροστά στην υπεροπλία των Ρώσων θα κατεβάσει τα βρακιά της και θα αφήσει του Ρώσους να κάνουν ότι θέλουν, προκειμένου να βγουν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Και από ότι διαφαίνεται εκ του ασφαλούς, μια και θα διακυβεύεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Δε ξέρουμε τι λένε και τι πιστεύουν το ΝΑΤΟ και οι μυστικές υπηρεσίες Ευρώπης και ΗΠΑ, για το μέγεθος και τη πορεία του Ερντογάν. Αλλά φαίνεται ο σουλτάνος να είναι  πλέον επικίνδυνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου