Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Παιδιά, να τελειώσει η ομιλία του Μεγαλέξαντρου στη ΔΕ Θεσσαλονίκης και μετά η επίθεση …


ΥΠΟΙΚ: Στο... κυνήγι 25,3 δισ. ευρώ έως το τέλος του χρόνου
Αγωνία για τα έσοδα στο επόμενο κρίσιμο πεντάμηνο μετά την υστέρηση του Ιουλίου


REUTERS/LEONHARD FOEGER

Με το βλέμμα στραμμένο στο κρίσιμο πεντάμηνο που έπεται είναι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς γνωρίζει ότι οποιαδήποτε ανατροπή στην πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού θα ανοίξει την «όρεξη» των δανειστών, όχι μόνο για την ενεργοποίηση του «κόφτη» δαπανών, αλλά και για τυχόν νέα μέτρα προκειμένου να κλείσουν οι «τρύπες».

Η αγωνία χτυπά «κόκκινο» στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών καθώς όλοι γνωρίζουν ότι τα πάντα είναι ρευστά, αφού, με βάση και τα οριστικά στοιχεία του Ιουλίου, μπορεί οι στόχοι να καλύφθηκαν όσον αφορά τις εισπράξεις, όμως η υπέρβαση είναι οριακή, γεγονός που σημαίνει ότι πολύ εύκολα μπορεί να ανατραπεί, με δεδομένο τον βαρύ «λογαριασμό» που έρχεται για τους φορολογούμενους και ο οποίος, όπως έχει ήδη επισημάνει η «Ν», προσεγγίζει τα 25 δισ. ευρώ. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:10:45, Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 10:36).


Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον πόνο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και δεν είναι καιρός για αστεία.

Μόλις τελειώσει η αναμενόμενη ανεπανάληπτη και μοναδική στην Ιστορία ομιλία του Μεγαλέξαντρου στη ΔΕ Θεσσαλονίκης του 2016, μπορείτε να εξαπολύσετε την πολυσχολιασμένη επίθεση εναντίον των τακτικών και άτακτων Ελλήνων, με αιχμή του δόρατος τον πολυτραγουδισμένο ΕΝΦΙΑ.

Ναι αυτόν που θα κατατροπώσει σαν το κατηραμέμνο όφι και το δράκο, ο Μεγαλέξαντρος, αν και δεν είναι γνωστός ο χρόνος και η ημερομηνία.

Φαντάζομαι ότι έχετε όλοι συντονιστεί στη σκληρή αυτή πραγματικότητα και θα συνεργαστείτε ώστε να εξασφαλίσουμε όλοι την άνετη νέα νίκη του πολυτραγουδισμένου πρωθυπουργού μας, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου