Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Business as usual – για να ακολουθήσουμε και εμείς το συρμό …

Μολότοφ τη νύχτα στην Πατησίων


Naftemporiki.gr (φωτ. αρχείου)

Ένταση προκλήθηκε τη νύχτα στην οδό Πατησίων, από ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων, οι οποίοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Πολυτεχνείο.

Οι νεαροί, γύρω στις 23:20 το βράδυ του Σαββάτου, πέταξαν περισσότερες από 25 μολότοφ στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων και έβαλαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων για περίπου τρεις ώρες. Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα, οπότε αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία.

Για το περιστατικό δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Λίγο αργότερα, στις 02:50, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στο σημείο. Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:09:27, Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 09:26).


Αυτή είναι η καθημερινότητά μας. Ναι αυτή που μας επιβάλλει ο μπαρουτοκαπνισμένος θαυμάσιος στρατηγός και αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, για το καλό μας, προφανώς.

Και είμαστε ευγνώμονες που ακόμα δεν θρηνούμε νεκρούς αστυνομικούς, μια και η εκτόξευση βομβών μολότοφ είναι εκ προμελέτης απόπειρα ανθρωποκτονίας. Άσχετα αν δεν έχει την ίδια άποψη η ωραία κοιμωμένη Δικαιοσύνη και οι ταγοί της. Και περιμένουν πρώτα το συμβάν και κατόπιν να ενεργήσουν αστραπιαίως.

Και χειροκρότει από τις διακοπές του στα πολυτελή μέγαρα φίλων και οπαδών (κατά τις εφημερίδες) ο μοναδικών ικανοτήτων και ασύλληπτης στρατηγικής ικανότητος, πρωθυπουργός μας, κ. Αλέξης Τσίπρας. Λογικά αυτός ξέρει κάτι παρά πάνω από εμάς που δεν ανησυχεί και αφήνει τα παιδιά να εκτονώνονται και να δημιουργούν θέσεις απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου