Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Θαυμάστε τους! Και έκλεψαν και κοροϊδεύουν χωρίς συνέπειες …

Π. Ψυχάρης: Ονείρωξη το κλείσιμο του Mega


EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


«Ονείρωξη» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να κλείσει το Mega ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ Παναγιώτης Ψυχάρης, ο οποίος καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ανακοίνωσε ο ΔΟΛ ετοιμάζεται να ανοίξει το Vima TV. Παράλληλα αποκάλεσε «κουτσομπολιά» τα δημοσιεύματα του «Βήματος» για συνάντηση Τσίπρα – Ψυχάρη, προσθέτοντας πως «το ότι δεν έχει διαψευστεί από κανένα δεν σημαίνει ότι έγινε και η συνάντηση».

Αναφερόμενος στα δάνεια του ΔΟΛ ο Π. Ψυχάρης είπε ότι έδωσε ο ίδιος εγγυήσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ, αλλά αποκάλυψε ότι οι εγγυήσεις ήταν «αέρας» - δηλαδή δεν αντιστοιχούσαν σε χρήματα. Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερωτήσεις του προέδρου της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλου για την προέλευση των χρημάτων με τα οποία εξαγοράσθηκε ο ΔΟΛ από τον Σταύρο Ψυχάρη είπε ότι έχει δώσει εγγυήσεις 15 εκατ. ευρώ στον ΔΟΛ, ύστερα από πίεση των τραπεζών να υπάρξουν εγγυήσεις στην δανειοδότηση της επιχείρησης.


Σ. Φάμελλος: Που τα βρήκατε;
Π. Ψυχάρης: Δεν είπα τα έχω, είπα υπέγραψα για 15
Σ. Φάμελλος:  Που τα βρήκατε;
Π. Ψυχάρης: Είπα υπέγραψα δεν είπα έχω – υπέγραψα εγγυήσεις
Σ. Φάμελλος: Με τι;
Π. Ψυχάρης: Με αέρα
Σ. Φάμελλος: Είπατε αέρα; Είπατε στην Επιτροπή αέρα; Υπογράψατε αέρα; Με τι εχέγγυο;
Π. Ψυχάρης: Είπα αυτό που είπα
Σ. Φάμελλος: Αξίζει τόσα η υπογραφή σας; Αυτή είναι η ιστορία των δανείων στην Ελλάδα.

Για το μέλλον του Mega ο Π. Ψυχάρης είπε εμφατικά «μην έχετε ονειρώξεις. Το Mega δεν πρόκειται να κλείσει» και πρόσθεσε ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα εκπομπής μέσω ίντερνετ που «θα συνεχίσει να υπάρχει», δορυφόρου ή συνδρομητικής πλατφόρμας. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ υπογράμμισε την διαφωνία του με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, κάνοντας λόγο για «λεγόμενες άδειες». Σημειώνεται ότι ο Π. Ψυχάρης ανακοίνωσε ότι ο ΔΟΛ προετοιμάζεται να εκπέμψει ο Vima TV, αλλά ζήτησε «να μην γίνει θέμα» και «να μείνει μεταξύ μας». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:20:02, Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 19:58).

Ο ευτραφής κ. Π. Ψυχάρης επέδειξε τα πληθωρικά του προσόντα στη Βουλή των Ελλήνων.

Έτσι κάνουν όλοι, είπε εν πολλοίς.

Αλίμονο αν είσαι νομοταγής, νομιμόφρονων, συνεπής, ακέραιος, ηθικός, αντικειμενικός, δε ξέρεις να συναλλάσσεσαι και να διαπλέκεσαι και προσπαθείς εργαζόμενος σκληρά και ατελείωτες ώρες, να θρέψεις τα παιδιά σου.

Μάλλον θα έπρεπε να έχουμε άμεσες συλλήψεις και παραπομπή στη Δικαιοσύνη – μόλις βέβαια τελειώσει η υπόθεση Γεωργίου και η διερεύνηση του ελλείμματος του 2009 – για να εξηγηθεί πως ζει κανείς με αέρα, πως γίνεται κανείς πλούσιος με αέρα, πως επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα με αέρα και πως τρέφεται κανείς με αέρα.

Θα ήταν αλώστε εξαιρετική συνεισφορά για όλους τους χειμαζόμενους Έλληνες.

Να ζει κανείς με αέρα και ίσως και κοπανιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου