Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν κατανοούμε τι ακριβώς θέλει ο κ. Τσίπρας και πως σχεδιάζει την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών  …

Μιλάει με γενικότητες. Μιλάει ως ο μόνος ανθρωπιστής και καλός Σαμαρείτης. Μιλάει απευθυνόμενος στους Ευρωπαίους, ενώ αδυνατεί να απευθυνθεί πειστικά και στους συνεργάτες του και στους μηχανισμούς του Ελληνικού κράτους. Η εικόνα που παρουσιάζει για την Ελλάδα, δεν έχει καμιά σχέση με την εικόνα που όλος ο πλανήτης πλέον γνωρίζει με ακρίβεια, για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής για το Μεταναστευτικό στην Βιέννη.
Αλλά αυτός συνεχίζει απτόητος και ακάθεκτος.

Δεν έχει κανένα σχέδιο (αν είχε θα το είχε δημοσιοποιήσει ή θα το βλέπαμε να εφαρμόζεται). Κανένα μηχανισμό αντιμετώπισης του δυσεπίλυτου προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης και της λαθραίας εισόδου στη χώρα, σε αντίθεση με τα κυκλώματα διακίνησης ανθρώπων, που έχουν οργάνωση, χρήματα, μηχανισμούς και διασυνδέσεις. Δεν έχει καμία διάθεση να φυλάξει τα σύνορα ο Στράτος, ενώ οι εισβολείς έχουν αλλάξει και χρησιμοποιούν μη συμβατικές μεθόδους.  

Απλώς περιφέρεται και πιστεύει ότι με τα λόγια και τους λόγους λύνονται τα προβλήματα. Ο γνωστός Μανώλης, με τα λόγια.  

Η Ελλάδα υπό το κ. Τσίπρα, αδυνατεί να συνεργαστεί επιτυχώς με τους συμμάχους της και τους ομολόγους της.

Δε θα έχουμε καλό τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου