Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Με λαμπρότητα η ενθρόνιση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης …

Στον ανκαινισμένο από το δήμο του ιστορικού κέντρου της τουρκικής μεγαλούπολης ναό του Αγίου Βουκόλου

Από το 1922 μέχρι και την ανακαίνιση του χρησιμοποιήθηκε ως αποθήκη, στη συνέχεια ως αίθουσα συναυλιών κλασσικής μουσικής και παραστάσεων όπερας και αργότερα αρχικά ως αρχαιολογικό μουσείο και στη συνέχεια ως χώρος αποθήκευσης αρχαιοτήτων. Μέχρι που και επισκευάστηκε.
στο μόνο σωσμένο από την Καταστροφή της Σμύρνης το 1922 Ορθόδοξο ναό, έγινε η ενθρόνιση από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο του νέου Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου.

Είναι ο πρώτος Μητροπολίτης της Σμύρνης μετά το Χρυσόστομο που μαρτύρησε στις 14 Σεπτεμβρίου 1922 στη διάρκεια των τραγικών γεγονότων εκείνων των ημερών.

Παρόντες στο ιστορικό γεγονός εκατοντάδες Έλληνες απόγονοι Μικρασιατών προσφύγων που ταξίδεψαν στη Σμύρνη από όλη την Ελλάδα αλλά και από άλλες γωνιές του πλανήτη, καθώς και κληρικοί αλλά και ορθόδοξοι από όλη την Τουρκία. Παρούσα και η Κοινότητα των Ορθοδόξων της Σμύρνης, στην οποία εκτός από Έλληνες συμμετέχουν και ορθόδοξοι κάτοικοι της πόλης άλλων εθνικοτήτων … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:00:07, Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 00:06).


Τι έχουν άραγε να πουν οι ελληναράδες για τη συμπεριφορά των Τουρκικών αρχών εν προκειμένω και του Τουρκικού λαού;

Εμείς εδώ απεχθανόμαστε κάθε τι το διαφορετικό, αν και εκτός ΜΜΕ, όλα επιτρέπονται και άλλα είναι ανεκτά. Όπως συνέβη με το εκατομμύριο των Αλβανών και μάλιστα όλων των φυλακισμένων κακοποιιών της φίλης γείτονος χώρας, το εκατομμύριο των αλλοδαπών κυρίως Αφρικανών αλλά και Παλαιστινίων, Ιρακινών, Κόρδων και Αφγανών και δεν ξέρουμε πόσων άλλων. Και ανεχθήκαμε όλα όσα ακολούθησαν χωρίς διαμαρτυρία και παρά τις δραματικές συνέπειες.

Κάποτε πρέπει να κ..κάναλα και τα άλλα ΜΜΕ να σταματήσουν να πουλάνε άχρηστα και σάπια. Οι κκ. εισαγγελείς και οι αρχές να ξυπνήσουν και να μάθουν να εργάζονται σοβαρά, αποφασιστικά και αποτελεσματικά, αν θέλουν να πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου