Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κατανοείται άραγε το λαϊκό αίσθημα ...

Επειδή είμαι και εγώ λαός, λέω ευθαρσώς ΟΧΙ.

Ηχεί εντελώς ακατανόητη η απόφαση του ΣτΕ να αναβάλει επ' αόριστον τη συνεδρίαση για τις τηλεοπτικές άδειες.


Ματαιώθηκε, λόγω διαφωνιών, η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Έξω οι πολίτες, μέσα παιδική χαρά ...
Με μία ασυνήθιστη ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκος Σακελλαρίου έδωσε εξήγηση για τη σύντομη διάρκεια της σημερινής διάσκεψης των δικαστών της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας που επρόκειτο να κρίνει κρίσιμα θέματα για το νομοθετικό πλαίσιο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο ίδιος ματαίωσε την Ολομέλεια «λόγω του κλίματος που επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του ΣτΕ για τις εκκρεμείς υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 30 Σεπτεμβρίου 2016).


Ακούγοντας τα επιχειρήματα του κ. προέδρου κανείς δεν πείθεται ότι δεν πρόκειται περί προαφασισμένης απόφασης σε πλήρη αναντιστοιχία με τη κοινή γνώμη και το περί δικαίου αίσθημα.

Οι πολίτες επιθυμούν άμεσες αποφάσεις της δικαιοσύνης και μάλιστα να προηγούνται των ενεργειακών της διοίκησης και όχι να λαμβάνονται χρόνια μετά και να ανατρέπεται το σύμπαν, ενώ λογικά προκύπτουν πολλά και μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα.


Για μια ακόμα φορά η ηγεσίας κατώτερη του ρόλου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου