Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Πολλοί φαίνεται θέλουν την εξαθλίωση και το θάνατο των νομοταγών Ελλήνων πολιτών …

Κρούγκμαν στο Athens Democracy Forum: Καλύτερα για την Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη

Την εκτίμηση ότι θα ήταν καλύτερο για την Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη εξέφρασε νωρίτερα, σε πάνελ στο οποίο συμμετείχε στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum, o Πωλ Κρούγκμαν.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Αλέξη Παπαχελά, ο νομπελίστας οικονομολόγος σημείωσε ότι πρόκειται περί «ακαδημαϊκού ερωτήματος», καθώς είναι τέτοια η πολιτική δέσμευση των ελίτ των ευρωπαϊκών χωρών για τη διατήρηση της ακεραιότητας της Ευρωζώνης «που τίποτα δεν θα τους πείσει να προχωρήσουν στη διάλυσή της».

Ο κ. Κρούγκμαν τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, από τη στιγμή που «έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει το μεγάλο βήμα» της εξόδου, είναι ένας πρωθυπουργός «χωρίς καθόλου διαπραγματευτική δύναμη» έναντι των επίσημων δανειστών της Ελλάδας.

Σε μία αποστροφή μάλιστα που δείχνει την επίδραση της φιλοσοφίας Βαρουφάκη στο σκεπτικό του, ο νομπελίστας και αρθρογράφος των New York Times δήλωσε πως, για να πετύχει μία καλύτερη συμφωνία εντός της Ευρωζώνης, «η Ελλάδα έπρεπε να είναι διατεθειμένη, in extremis, να φύγει, αλλά δεν ήταν». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12:35, 14 Σεπτεμβρίου 2016).

Φτάνει πια. Δε θέλουμε άλλες συμβουλές. Ο Κρούγκμαν και η (τσο..)παρέα του να σταματήσουν να καλούνται – εν ονόματι της δημοκρατίας υποτίθεται - να πουν την γνώμη τους και να αρθρογραφούν για το θάνατό μας.

Δε γουστάρουμε να γίνουμε Συρία. Καταλάβετέ το, ακόμα και εσείς περίεργε πλέον, κ. Παπαχελά. Φτάνει πιά.

Αφήστε μας να βρούμε το δικό μας τρόπο εξόδου από τη κρίση.

Βρείτε αλλού θύματα, πλούσιοι καπιταλιστές κομμουνιστές πάσης φύσεως και πάσης αποχρώσεως.

Ούστ, παλιόσκυλα.

ΥΓ: Η αγανάκτησή μας είναι προφανής, αλλά φτάνουμε στο αμήν  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου