Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

  Φωτιά θα πέσει να τους …

Αναδρομική επιστροφή του 25% του φόρου εισοδήματος σε δικαστικούς …

Αναμένοντας τη δικαιοσύνη …
Σε μια χρονική συγκυρία στην οποία υπάρχουν ήδη αρκετά ανοιχτά μέτωπα με τους δικαστικούς, και παράλληλα κρίνονται μείζονα θέματα, όπως ενδεικτικά η συνταγματικότητα του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην εφαρμογή της απόφασης του Μισθοδικείου για την επιστροφή του 25% του φόρου των δικαστικών, στο πλαίσιο της ίσης μεταχείρισής τους με τους βουλευτές, έρχεται να αυξήσει τις εντάσεις με επίκεντρο τον χώρο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων καλεί τις εφορίες να εφαρμόσουν απόφαση του μισθοδικείου και να επιστρέψουν το 25% του φόρου εισοδήματος της τελευταίας πενταετίας στους δικαστικούς, στο πλαίσιο της ίσης φορολογικής μεταχείρισης των μισθών τους με αυτούς των βουλευτών που τυγχάνουν ανάλογης έκπτωσης … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 12 Οκτωβρίου 2016).

Βάλτε τώρα που γυρίζει.

Μονά ζυγά δικά τους. Και ας περιμένουν οι πολίτες 20 και χρόνια για να αποδοθεί κάποιας μορφής δικαιοσύνη. Δε μιλάμε φυσικά για τους πραγματικούς εγκληματίες που απολαμβάνουν όλα τα καλά του Θεού στο διάστημα αυτό.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας.

Θερμούς χαιρετισμούς από τη κυβέρνηση στους ανέργους και τους νέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου