Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Το βλαστάρι μου είναι αναρχικός και είμαι υπερήφανος. Το αποτρόπαιο πρόσωπο της σημερινής Ελλάδας ...

Όταν κάποτε η Ελλάδα ήταν φτωχή αλλά ξεχώριζαν οι αξίες της, η ελπίδα για το μέλλον, η σκληρή δουλειά για να ξεφύγουν οι άνθρωποί από την απάνθρωπη καθημερινή τους άθλια πραγματικότητα, ο σεβασμός στους γείτονες, τους συμπατριώτες και τους συγγενείς που σχεδόν όλοι έβραζαν στο ίδιο καζάνι, η εξέλιξη των νέων ήταν υπερηφάνεια των γονέων ή ντροπή και περιφρόνηση για τα απολωλότα πρόβατα.

Σήμερα όλα έχουν αλλάξει. Το να είσαι αναρχικός, καταδικασμένος με βαριά ποινή αλλά περίπατο μόνον από τις φυλακές, με συμπαραστάτες στρατιές δικηγόρων και πάνω από όλα το κόμμα να αλωνίζει και να εξευτελίζει τη νομιμότητα και κάθε είδους αρχή και αξία, γίνεσαι και ο τρίτος τη τάξει παράγων της Δημοκρατίας ή υπουργός και δεν σου καίγεται καρφί, ότι και να λένε πίσω από τη πλάτη σου, αρκεί να απολαμβάνεις τα προνόμια και να επηρεάζεις μια κοινωνία ολόκληρη.

Ούτε άλλωστε και κανείς αντιδρά. Κανείς εν Ελλάδι. Κανείς από τους πνευματικούς ταγούς και τα πνευματικά ιδρύματα. Άκρα του τάφου σιωπή. Εκτός από τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες κάποιων χωρών που έχουν πάρει σοβαρά το ρόλο τους, της προστασίας των πολιτών τους από τα σταγονίδια της αναρχικής κουλτούρας ανθρώπων που είναι άγνωστο πως βιοπορίζονται, που δε δουλεύουν και δεν νοιώθουν ανάγκη, αλλά ούτε και ο νόμος επιβάλει να δώσουν λογαριασμό. Σε κανένα.

Η Ελλάδα μια ξευτιλισμένη, αποσαθρωμένη κοινωνία ενός παράφρονος όπως αποδεικνύεται νομικού πολιτισμού, καθοδηγούμενου από κομματικές καμαρίλες και των πάσης φύσεως οργανώσεων και συλλογικότητες (ο νέος όρος) με μαφιόζικη δομή και λειτουργίες.

Η συσσωρευμένη επί δεκαετίες κόπρος του Αυγείου χρειάζεται επειγόντως Ηρακλή, για να πραγματοποιήσει το νέο σύγχρονο πλέον άθλο του.

ΥΓ: Αν θέλετε διαβάστε την είδηση της 3ης Απριλίου 2009 που βρήκαμε στην εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ http://www.naftemporiki.gr/story/252403/poini-katheirksis-okto-eton-ston-g-boutsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου