Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Ερώτημα 257ο … για τις πλούσιες αποκλειστικές «νοσηλεύτριες» …

Η τύχη(;) μας έφερε δυστυχώς πάλι στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Και πάλι ήρθαμε κατά πρόσωπο με την άθλια πρακτική των αποκλειστικών νοσηλευτριών στα ελληνικά νοσοκομεία, που δεν προσφέρουν νοσηλευτικό έργο, αλλά κάνουν ακόμα φτωχότερους τους δυστυχίες Έλληνες. Η σεβαστή διοίκηση έχει επιβάλλει απαράδεκτους κανόνες για να πλουτίζουν κάποιοι (αν και πολύ συγκεκριμένοι), εκμεταλλευόμενοι τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν ικανοποιητικές συνθήκες παραμονής στα νοσοκομεία, για τα προσφιλή τους πρόσωπα.

Διαβάστε τι ζητούσαμε το Μάιο του 2014  http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9.html .

Από τότε (αλλά και πολύ παλιότερα) όλοι οι υπουργοί Υγείας (Γεωργιάδης, Βορίδης, Κουρουμπλής, Ξανθός/Πολάκης) κωφεύουν και αποδέχονται και συντηρούν το απαράδεκτο καθεστώς. Δεξιοί, αριστεροί, άσπροι μαύροι, ικανοί, ανίκανοι, όλοι όμως εναντίον  των Ελλήνων και της λογικής.
Δημοσίευση σχολίου