Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Να τα κατοστίσουμε παιδιά …

Πενήντα έξι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας - ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

×
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την αποδόμηση εγκληματικών οργανώσεων που διακινούν ναρκωτικά σε δημόσιους χώρους του κέντρου της Αθήνας (Προπύλαια, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Νομική Σχολή, πλατεία Κάνιγγος, πλατεία Βικτωρίας, πλατεία Αμερικής) και περιμετρικά αυτών.

Για τα συγκεκριμένα κυκλώματα υπήρχαν καταγγελίες πολιτών και διαφόρων φορέων.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 56 άτομα, εκ των οποίων οι 54 είναι αλλοδαποί, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 25 κατ’ οίκον έρευνες και έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών, χρηματικά ποσά και άλλα πειστήρια. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 25.11.2016 : 23:09 ).

Μπορεί κάποιος δημόσιος φορέας ή ερευνητικό κέντρο ή ΑΕΙ της Ελλάδος να αποτιμήσει το κύκλο εργασιών και τις επιπτώσεις που είχαν οι λαμπροί αυτοί αλλοδαποί με τους Έλληνες συνεργάτες τους  στην κοινωνία και τους νέους;

Βαρεθήκαμε να ακούμε για τις επιτυχίες της αστυνομίας, αφού όμως το κάθε κύκλωμα έχει διανύσει συνήθως πολλά χρόνια δράσης. Και βέβαια ποτέ δεν ανακοινώνονται τι γίνονται οι επιχειρηματίες αυτοί μετά τη σύλληψή τους. Δικάζονται; Πότε; Ποιες είναι οι ποινές τους; Πόσα χρόνια κάθονται στη φυλακή; Τι κάνουν μετά; Πως ζουν; κλπ., κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου