Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Δεκατρείς συλλήψεις ο απολογισμός των επεισοδίων στο Πολυτεχνείο …

Σε δεκατρείς συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο.
Φωταγωγημένη Πατησίων έξω από το ΕΜΠ στις 17 Νοεμ 2016, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Οι αρχές συνέλαβαν οκτώ Έλληνες, επτά άνδρες, οι δύο 17 και 18, 29,35 και 28 ετών και μια γυναίκα, ηλικίας 22 ετών.Ανάμεσα στους συλληφθέντες  υπάρχει ένας Ρουμάνος,16 ετών, ένας Αλβανός, 29 ετών και τρεις υπήκοοι Συρίας 20 και 19 ετών. Οι δύο συνελήφθησαν στην Τοσίτσα με τις μολότοφ στο χέρι … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 18 Νοεμβρίου 2016).

Μας φαίνεται ότι η σοδειά των αστυνομικών είναι πενιχρότατη, δεδομένης της εντολής του προφανώς αγουροξυπνημένου και αργοπορημένου κ. εισαγγελέως να παραγγείλει τη σύλληψη των εγκληματιών.

Το άδυτο και στρατηγείο των εγκληματιών εντός του Πολυτεχνείου έμεινε άθικτο.

Προφανώς δε συνελήφθη κανένας από τους πρωταιτίους, όπως τους βλέπαμε στη τηλεόραση

Μας προξενεί κατάπληξη η στρατηγική της αστυνομίας να βρίσκεται σταθερά απένατι των εγκληματιών, με μικρές δυνάμεις απέναντι σε προκλητικούς, προφανώς πολύ καλά εκπαιδευμένους και σίγουρους παρανόμους ότι δεν θα συλληφθούν ποτέ. Η αστυνομία πρέπει να επιχειρεί από όλες στις πλευρές και όχι μόνον από μία. Άρα η στρατηγική της αστυνομίας είναι οι εγκληματίες να έχουν ελεύθερο πεδίο διαφυγής και να μη συλλαμβάνονται ποτέ.

Έχουμε ξαναγράψει (βλέπετε π.χ. http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/02/blog-post_13.html και νεότερες)  για την απαράδεκτη και παράνομη αυτή συμπεριφορά του υπουργείου και ιδιαίτερα  του εδώ και δυο τώρα περίπου χρόνια στρατηλάτη υπουργού κ. Νίκου Τόσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου