Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Τίποτε δεν μπορεί τελικά να γίνει σωστό στην Ελλάδα …

Μάθαμε – λογικά από το γνωστό και προφανώς επίσημο ράδιο αρβύλα – ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων κ. Μπαράκ Ομπάμα, θα έβγαζε ένα βαρυσήμαντο λόγο στην Πνύκα ή σε κατάλληλο σημείο πολύ κοντά, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2016.

Ο Περικλής αγορεύων στην Πνύκα, τοιχογραφία στο Maximmileaneum Palace Μονάχου, του Philipp von Foltz (1860)

Η ιδέα ήταν και είναι αφοπλιστικά εξαιρετική, δεδομένου της προσωπικότητας του κ. Ομπάμα και της συγκυρίας της λήξεως της 2ης θητείας του, τον Ιανουάριο 2017.

Προφανώς μόλις οι ανεγκέφαλοι αρμόδιοι «διέρρευσαν» ή ανακοίνωσαν την εκδήλωση, όλοι οι εγκληματίες που ευδοκιμούν ανενόχλητοι στο περιβόλι που λέγεται Ελλάς, άρχισαν να οργανώνονται και να επεξεργάζονται σχέδια απειλών κατά της ζωής του κ. Ομπάμα, της θαυμάσιας ιδέας και της παγκοσμίου προβολής που θα ετύγχαναν και η Ελλάδα και λογικά η Δημοκρατία.

Λογικά πρέπει να κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αρχές ασφαλείας των ΗΠΑ και όλοι οι εχέφρονες υπεύθυνοι και ματαίωσαν τη μοναδική αυτή εκδήλωση.

Ντροπή σε όλους όσους έβαλαν ταφόπλακα σε μια ακόμα εξαιρετική πρωτοβουλία.
Δημοσίευση σχολίου