Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Στόχος βανδάλων και ο έφιππος ανδριάντας του Κολοκοτρώνη …

Στόχος βανδάλων έγινε για ακόμα μία φορά ο έφιππος ανδριάντας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου, μπροστά από την Παλαιά Βουλή.

Άγνωστοι έγραψαν με μαύρο σπρέι στη βάση του ανδριάντα τη φράση «Καμία ελπίδα - No hope» μαζί με σύμβολα του αναρχικού χώρου.
Ο βανδαλισμός έγινε πιθανόν στη διάρκεια των προχθεσινών οδομαχιών μεταξύ κουκουλοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ. Την επομένη, συνεργεία του δήμου Αθηναίων καθάρισαν την ευρύτερη περιοχή και εκτιμάται ότι το συνολικό βάρος των αντικειμένων που συγκεντρώθηκε αγγίζει τον έναν τόνο. (ΝΑΥΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:14:08, Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 14:01).

Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο οι πρωτεύουσες των κρατών συναγωνίζονται σε καθαριότητα, αναπλάσεις, μετασχηματισμούς, βελτίωση της λειτουργικότητας, καλύτερες υπηρεσίες, καλύτερες συγκοινωνίες, δράσεις πολιτισμού και άλλα πολλά με στόχο να τις καταστήσουν θελκτικότερες.

Και να μια πόλη, μοναδικό παράδειγμα, με τεράστια Ιστορία και μοναδικά επιτεύγματα, να έχει παραδοθεί στην αναρχία, στους γηγενής βανδάλους και τους πάσης φύσεως εγκληματίες, που απεργάζονται το τέλος της.


Και ταυτόχρονα η πόλις που ανέδειξε τον πολιτισμό και τα μοναδικά ανθρώπινα επιτεύγματα της διανόησης και της φιλοσοφίας και των ανθρώπινων αξιών, κατάντησε να διοικείται από ανθρωπάκια, εμμονικά ανίκανα και εχθρούς της κοινωνίας και των πολιτών. Υπάρχει άραγε άνθρωπος που είναι σε θέση να τερματίσει την οικτρά πορεία των Αθηνών προς τον αφανισμό;
Δημοσίευση σχολίου