Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Ημέρα Μνήμης και ντροπής για όσους χάθηκαν ή έμειναν ανάπηροι δια βίου στο δρόμο …

Εκατοντάδες φορείς και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο τιμούν την Κυριακή 20 Νοέμβρη, τη μνήμη των εκατομμυρίων ανθρώπων που κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους στο δρόμο. Μια πρωτοβουλία της FEVR (European Federation of Road Traffic Victims), αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ, η «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων» καθιερώθηκε ως μια υπενθύμιση για τον ανείπωτο πόνο και το δυσβάσταχτο κόστος σε ζωές που προκαλούν τα τροχαία συμβάντα στις κοινωνίες όλου του κόσμου.

© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A και τις ιστοσελίδες τhttp://www.msn.com/el-gr/autos/news/

Εξαιρετική ήταν η εκπομπή της ΕΡΤ χθες, 20 Νοεμβρίου 2016.

Ανθρώπινη, ευγενική και με πολύ πόνο.

Και αγανάκτηση που έφερνε δάκρυα στα μάτια για το απαράδεκτο καθεστώς της ανίκανης και προκλητικής δικαιοσύνης και του πολιτικού συστήματος ν ατιμωρεί ουσιαστικά τα θύματα και τις οικογένειες τους και να προκαλεί κάθε νουνεχή και νομιμόφρονα πολίτη, προφανώς υποστηρίζοντας προκλητικά και αναίσχυντα τα οικονομικά συμφέροντα που επιβάλλουν τις απόψεις τους είτε λέγονται δήμοι και δήμαρχοι είτε διαφημιστικές και ασφαλιστικές εταιρείες.

Αγανάκτηση και ντροπή. Αίσχος.
Δημοσίευση σχολίου