Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το Χότζα και ζήλεψε τη δόξα του …

Ο φουκαράς που είχε απελπιστεί με τους φόρους κατέφυγε στο Χότζα για να πει το πόνο του και να ζητήσει συμβουλή και λύση.

Εκείνος του ζήτησε να πληρώσει διπλάσιους και τριπλάσιους φόρους, μέχρις πλήρους εξαντλήσεως.

Όταν πλέον ο φουκαράς κατέρρευσε και τα παιδιά του πεινούσαν και θα τα κακάρωναν, ο σοφός Χότζας άρχισε να μειώνει φόρους, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ και να αφήνει το φουκαρά σταδιακά να βγάλει το γάιδαρο, τη κατσίκα, και το μουλάρι


από την πρώτη κατοικία του και να νοιώσει έτσι μεγάλη ανακούφιση και να αρχίσει να πιστεύει ότι τελειώνουν τα βάσανά του.

Έτσι πανευτυχής φίλησε το χέρι του ευεργέτη του, πλήρωσε πρόθυμος τις τρέχουσες δόσεις που του αναλογούσαν, ενώ ο Χότζας ξαπλωμένος στο οντά του, φούμαρε το ναργιλέ του και έπινε σερμπέτια και ονειρεύονταν ουρί και πιλάφια.

Η ιστορία είναι εντελώς φανταστική, και όποιος πιστεύει ότι έχει σχέση με τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, είναι κακοήθης, πράκτορας, νεοφιλελεύθερος και  δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται υπό επιτροπεία.

Αφερίμ, Χότζα μας και δοξασμένε πρωθυπουργέ μας.
Δημοσίευση σχολίου