Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Για να μη ρημάξουν, κάντε το Επιτελικό Διοκητικό Κέντρο ...

Βέβαια ως καλοί Έλληνες, πατριώτες και πολίτες με εξαιρετική Παιδεία τα αφήνουμε απροστάτευτα ώστε να απογυμνωθούν πρώτα από όλα τα πολύτιμα στοιχεία τους, ώστε οι γύφτοι, οι εγκληματίες, οι "αρμόδιοι" και οι "φύλακες", να πλουτίσουν τις συλλογές τους και δώσουν μεροκάματα στο γνήσιο Ελληνικό κόσμο των κλεπταποδόχων, των παρανόμως λειτουργούντων ευυπόληπτων πολιτών μας που παρανομούν συστηματικά κάτω από τη μύτη του Νόμου και σε δημόσια θέα.

Πείτε μου ένα κτήμα, κληροδότημα, περιουσία, πάρκο ή οτιδήποτε άλλο που δεν το λεηλάτησαν οι καλοί Έλληνες, αφού πολύ σοφά η διοίκηση του ανίκανου και διαπλεκόμενου συστήματος το άφησε απροστάτευτο να ρημάζει. 

Αφορμή για αυτές τις σκέψεις πήραμε από το άρθρο του κ. Πάσχου Μανδραβέλη  
"Πίσω από τον καθρέφτη" εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 13.11.2016 : 18:21), σχετικά με κάποια σχέδια κάποιων για την αξιοποίηση του πάλαι ποτέ βασιλικού κτήματος Τατοίου.  

Πολύ σωστά τα λέει ο κ. Μανδραβέλης. Αλλά εδώ δεν είναι παίξε γέλασε. Είναι η απαρχαιωμένη Ελλάδα στη χειρότερη μορφή της.

Με την ευκαιρία μας ήρθε στο νου η παλιά μας πρόταση για τη δημιουργία ενός Επιτελικού Διοικητικού Κέντρου, όπου θα μετακομίσει η σύγχρονη επιτελική Ελληνική κυβέρνηση, όχι η σημερινή. Δείτε τι λέγαμε από το 2010 και το 2008 στο  http://simpleandclear.blogspot.gr/2010/09/blog-post_28.html .

Προτείνουμε να μελετηθεί η δημιουργία του Κέντρου εντός του κτήματος Τατοίου. Ενώ λογικά θα πρέπει να σχεδιαστεί και ένα νέο κτήριο για το Κοινοβούλιο.
Δημοσίευση σχολίου