Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Σκουριές: Με απόφαση Σταθάκη «ξεκλειδώνει» η επένδυση …

Στην έγκριση του τροποποιητικού προσαρτήματος της τεχνικής μελέτης της Ελληνικός Χρυσός για τις Σκουριές προχώρησε ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης.

Η απόφαση ανοίγει πλέον το δρόμο για την έναρξη ως δραστηριότητας της εταιρείας, στη συγκεκριμένη περιοχή, μιας και από πλευράς υπουργείου έχει ολοκληρωθεί η αδειοδότηση του έργου.


Tο μόνο που απομένει είναι η επικαιροποίηση του φακέλου πολεοδομικής άδειας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε λίγους μήνες θα ξεκινήσει η λειτουργία του εργοστασίου εμπλουτισμού, στο οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί ο μηχανολογικός εξοπλισμός.

Η συγκεκριμένη απόφαση σηματοδοτεί την αλλαγή κλίματος ως προς την επένδυση της Eldorado Gold στην Ελλάδα. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:18:55, Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 16:37).


Κάτι τρέχει παιδιά. Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν κυβερνά και δε έχει κανένα σχέδιο διακυβέρνησης.

Ο κάθε υπουργός κάνει ότι θέλει και προφανώς δε το κάνει για τη ψυχή του παππού του. Λογικά υπερισχύουν είτε υλικά οφέλη είτε πολιτικά οφέλη, με προκλητικό  εκμαυλισμό μελλοντικών ψηφοφόρων.

Είμαστε της άποψης ότι εδώ υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρόν για την ελληνική Δικαιοσύνη και λογικά αποκάλυψη παράνομων ενεργειών εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Αλλά μάλλον όλα τα σπρώχνουν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας και οι μόνοι χαμένοι είναι η πολυπόθητη ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας.

ΥΓ: Κάτι ψέλλισε ο πολύ νέος υπουργός στο πόστο κ. Σταθάκης, ο αγέλαστος, ότι τίποτε δεν ανακαλείται, αλλά μάλλον επιχειρεί να μας ξεγελάσει όλους και πρωτίστως τον εαυτό του.
Δημοσίευση σχολίου