Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Το παρδαλό κατσίκι …

Εκπληξη με Γ. Μηλιό στο Φεστιβάλ Αθηνών

Ο κ. Μηλιός είναι από χθες ο νέος πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου


και η πρώτη επιλογή που φέρει την υπογραφή της νέας υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου. Αυτόν τον ομολογουμένως ενδιαφέροντα τρόπο επέλεξε η κ. Κονιόρδου προκειμένου να κλείσει το σίριαλ του φεστιβάλ, που είχε καταντήσει ολίγον σαπουνόπερα, προκειμένου, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, να διασφαλιστεί η «ομαλή, σταθερή και εύρυθμη» λειτουργία του.

Με άλλα λόγια, ο κ. Μηλιός, μαζί με τα μέλη του νέου Δ.Σ., ανάμεσα στα οποία και ο συνθέτης Γιώργος Κουρουπός, θα κληθεί να συμπλεύσει με μια πολιτική που αν μη τι άλλο θα πρέπει να αντανακλά την κυβερνητική πολιτική στον τομέα του πολιτισμού. Και αν η αλλαγή του Δ.Σ. ικανοποίησε το αίτημα που είχε διατυπώσει σε όλους τους τόνους ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την έκπληξή τους ακούγοντας το όνομα του νέου προέδρου.

Πάντως, ο κ. Μηλιός εξέφρασε τους στόχους του σε δήλωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του: «Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου πρέπει να γίνει ορόσημο του σύγχρονου πολιτισμού. Να ανοίξει τις πόρτες του στην κοινωνία, να πλησιάσει τους πολλούς και τις πολλές, να περπατήσει στις διεθνείς λεωφόρους, να λειτουργήσει ως πεδίο δημιουργικότητας αλλά και ανατρεπτικής σκέψης», αναφέρει. Σε άλλο σημείο τονίζει ότι «σε μια περίοδο της ζωής μου που δεν συμμετέχω στην κεντρική πολιτική και σε κομματικούς σχηματισμούς, αποδέχθηκα με χαρά να βοηθήσω» και καταλήγει ότι «η επιτυχία ωστόσο θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή των πολλών» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,
ΕΛΛΑΔΑ 29.11.2016 : 10:22).

Άνοιξε το χρονοντούλαπο της Ιστορίας και βγήκαν οι σκελετοί. Μούχλα και απογοήτευση.

Άνθρωποι για όλες τις δουλειές. Και εξόφληση υποχρεώσεων για προηγούμενη διατεταγμένη υπηρεσία και προώθηση ατζέντας για εκπόρθηση και υποταγή του κράτους και των δομών του.

Όλα τα άλλα αδιάφορα και ακατάλληλα προς απασχόληση των ευγενών εγκεφάλων των πλουσίων καπιταλιστών κομμουνιστών που κυβερνούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου