Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ο νέος τρόπος εξασφάλισης εξαιρετικής ποιότητας ζωής …

«Κάθομαι στον καναπέ μου και απολαμβάνω τους λόγους του μεγάλου Αλέξη»..

Έτσι πείθονται ακόμα και οι κακόπιστοι, ότι η Ελλάς διατρέχει την καλύτερη περίοδο στην Ιστορία της. Παντού αναπτυξιακά έργα που θα αλλάξουν και την Ευρώπη και το ρου της Ιστορίας, ικανοποιημένοι πολίτες που χειροκροτούν μανιωδώς, μαθητές που εργάζονται σκληρά – και με ένα κινητό στο χέρι ο καθένας - σε ένα νέο εκπαιδευτικό σύστημα αρίστων προδιαγραφών και ζηλευτό στην Ευρώπη, μοναδικές υπηρεσίες Πρόνοιας και κοινωνικό κράτος πρωτοφανές για τα Ελληνικά  δεδομένα, κλπ., κλπ.

Και όλα αυτά επετεύχθησαν εντός διετίας και που είσαι ακόμα. Ο παράδεισος που λέγεται Ελλάς μπροστά του, εν ολίγοις.

Πρόκειται βέβαια για την καινοτόμο ανακάλυψη και εφαρμογή της νέας αναπτυξιακής πολιτικής της θαυμάσιας κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με εφευρέτη και πρωταγωνιστή το Μεγαλέξαντρο Τσίπρα.

Τις απλές αυτές σκέψεις και διαπιστώσεις κάναμε χθες, 15 Νοεμβρίου 2016, ακούγοντας τις ομιλίες του εκλεκτού πρωθυπουργού μας που αλώνισε τη Θράκη.

ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω την εξαιρετική προσφορά της κυβερνήσεως του προς τους κατοίκους, προς τους οποίους θα διαθέσει δωρεάν συσκευές καλωδιακής τηλεοράσεως ώστε (150.000 αν δε κάνουμε λάθος, οι οποίοι δεν έβλεπαν προφανώς μέχρι σήμερα τιβί) για να έχουν όλοι οι πολίτες πρόσβαση στους πειρατές των ερτζιανών και τζαμπατζήδες των αιθέρων, που κατατρόπωσε ο άλλος διάσημος υπουργός, κ. Νίκος Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου