Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας …

Στην Κούβα θα μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας

Θα παραστεί σε εκδήλωση στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο

Να πάρουμε και εμείς λίγη...
Για την Κούβα αναχωρεί αύριο το βράδυ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνεται στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο στην Πλατεία της Επανάστασης στην Αβάνα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το αυριανό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού θα τηρηθεί κανονικά και ο κ. Τσίπρας θα επιστρέψει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:23:34, Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 23:31).


Μεγάλος. Και αγωνιστής. Προοδευτικός. Κομμουνιστής. Αλλά καλοπερασάκιας.

Που να βρει καιρό να πάει σε κανένα νοσοκομείο, ορφανοτροφείο, φτωχογειτονιά, να μιλήσει με ανέργους, με νέους, με τα υπερήφανα γερατειά.

Τώρα είναι η ώρα της βόλτας, των διεθνών εμπειριών και της καλοπέρασης. Και .ενώ το καζάνι βράζει στη φτωχοποημένη Ελλάδα.

Ντροπή.
Δημοσίευση σχολίου