Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό …

Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι ο κ. Ακιντζί μπορεί να ακολουθήσει άλλη γραμμή από αυτή του υπαγορεύει η λογική του κ. Ερντογκάν και οι απόψεις της Τουρκίας;

Η Τουρκία έχει επιβάλλει την εισβολή ως πάγια πλέον κατάσταση και κανείς ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση δε φαίνεται διατεθειμένη να διαπραγματευθεί μαζί του.

Τα κοινά ευρωπαϊκά σύνορα φαίνεται είναι μια ψευδαίσθηση των Ελλήνων, των Κυπρίων και ίσως και των χωρών που έχουν σύνορα με χώρες που επηρεάζει η μεγάλη Ρωσία.

Το μέγα ερώτημα είναι πως εμείς διεκδικούμε και υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματά μας και τα συμφέροντά μας. Προς πάσα κατεύθυνση.
Δημοσίευση σχολίου