Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ερώτημα 260ο … για την οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης …

 Ακόμα μια αμιγώς πρωτότυπη και μοναδική ελληνική πατέντα.

Οι θέσεις στάθμευσης οροθετούνται κάθετα στον άξονα κίνησης και έτσι η είσοδος των αυτοκίνητων δυσχεραίνεται, αλλά και πολλές φορές λόγω και περιφρόνησης των οδηγών προς τους συμπολίτες τους, καταλαμβάνουν 2 θέσεις γιατί βαριούνται να κάνουν πίσω και να επανατοποθετήσουν το αυτοκίνητο.

Χώροι στάθμευσης Παν. Νοσοκομείου Λάρισας (παράδειγμα)

Η λογική λέει ότι η οριοθέτηση πρέπει να είναι «ψαροκόκαλο».

Γιατί Θεέ μου τόση βλακεία και τόση περιφρόνηση στη λογική και στους πολίτες;

Δυστυχώς την ίδια λογική ακολουθούν στην Ελλάδα και οι ευρωπαϊκές αλυσίδες όπως ΙΚΕΑ, Λιρόι Μερλίν, Κωτσόβολος, Πράκτικερ, Λίντλ, νοσοκομεία και σχεδόν όλοι.
Δημοσίευση σχολίου