Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Ο τεραστίων διαστάσεων εκπαιδευτικός οργανισμός Πουκαμισά …

Διαβάσαμε τη διαφήμιση του συγκροτήματος Φροντιστηρίων Πουκαμισά στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «Franchise στην εκπαίδευση με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ Ξένη δημοσίευση, 21.11.2016).  


Από τη διαφήμιση διαπιστώνει κανείς ότι πρόκειται για μοναδική επιχείρηση και εξαιρετικούς επιχειρηματίες.

Μας θλίβει όμως το γεγονός ότι ο όμιλος ευημερεί και αναπτύσσεται γιατί υπάρχει ένα αναξιόπιστο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο χαρακτηρίζεται μόνον από παθογένειες και ανωμαλίες, χωρίς κανείς από τους πρωταγωνιστές του να ντρέπεται, να νοιώθει τύψεις και τη παραμικρή ανάγκη να απολογηθεί στους Έλληνες πολίτες για τα χάλια του και την απαξίωσή του, Ναι αυτή που επέβαλλαν και επιβάλλουν τα άθλια κόμματα και η κομματοκρατία.

Και όλα αυτά εις βάρος του πολυτιμότερου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, των παιδιών μας.

Ντροπή σε όλους τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης, στους μικρόνοες και διαπλεκόμενους πολιτικούς. ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, που ανέχονται όλα αυτά επί δεκαετίες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα προβαλλόμενα από τις επιχειρήσεις Πουκαμισά, το κράτος θα μπορούσε άνετα να εμπιστευτεί στον όμιλο την αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος και να αποκτήσει έτσι και η Ελλάδα ταχύτατα ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα.
Δημοσίευση σχολίου