Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Πρόταση στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι …

Ακούσαμε πρόσφατα λόγω των απεργιών ενδιαφέρουσες εκπομπές Ιστορίας από το ραδιόφωνο του Σκάι. Πολύ καλές οι εκπομπές και πολύ καλοί οι ομιλητές. Εύγε σε όλους.

Η ποιότητα των εκπομπών μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι στις δυνατότητες του σταθμού και των στελεχών του να οργανώσουν και εκπομπές με αντικείμενο τα ζέοντα θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα των νέων.

Οι πρώτες εκπομπές θα μπορούσαν να αφορούν το πώς οραματίζονται το μέλλον της χώρας και των πολιτών της, προσωπικότητες από τον κόσμο της οικονομίας, της εκπαίδευσης, της έρευνας, της καινοτομίας, της υγείας, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των θαλασσίων μεταφορών. Και πως τεχνικά θα μπορούσαν να δρομολογηθούν λύσεις και εφαρμογές με πρώτιστο στόχο τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Δεν έχει έννοια να επεκταθούμε στο σημείο αυτό περεταίρω. Πολλές ιδέες θα μπορούσαν να παραχθούν προς την κατεύθυνση αυτή και πάρα πολλές νέες ιδέες να ακουστούν, με την ελπίδα να ευδοκιμήσουν.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.
Δημοσίευση σχολίου