Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης Σκάι …

Πλήρες εκμαυλισμός των μικρών παιδιών και εισαγωγή στη κουλτούρα της άσκοπης προβολής και προβολής ταπεινών στόχων και προοπτικών. Και προφανώς το παράλογο σπρώξιμο γίνεται με τη συνενοχή απαίδευτων γονέων, που θέλουν να βγάλουν τα βλαστάρια τους στο κλαρί από μικρά, μπας και πιάσουν τη καλή.

Καλή εκπαίδευση, προσπάθεια, γνώσεις ιδανικά, όνειρα, προετοιμασία για κοινωνική ζωή και πορεία προς την καλλιέργεια και την ανάδειξη στη ζωή, όλα πάνε περίπατο. Μόνος στόχος η προβολή, τα άμεσα οφέλη, ο λιβανωτός από άλλους μάγκες της σόου μπιζ και της κονόμας, ανθρώπους αμφίβολης παιδείας και παντελούς έλλειψης σεμνότητας. Βάλτε τώρα που γυρίζει.

Χαρακτηριστικά των νέων εκπομπών τα γκαρίσματα, οι χειρονομίες, η επίδειξη εξυπνάδας και τα συνθήματα - κοινώς ατάκες - για να συγκινήσουν το φιλοθεάμον κοινό και να αποσπάσουν μεγαλύτερα μερίδια ακροαματικότητας, προς ενίσχυση των εσόδων των καναλιών.

Ντροπή.

Που είναι το ΕΣΡ; Που είναι ο τροπαιοφόρος κατά των πειρατών καναλαρχών υπουργός κ. Νίκος Παππάς και οι μεγαλοστομίες του περί ποιότητας και μάντρωμα των ξεσαλωμένων επιχειρηματιών των αγύριστων δανεικών και δανείων και διαπλεκόμενων ηρώων της σύγχρονης Ελλάδος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου