Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Προς τι αυτή η επίθεση της κυβέρνησης …

Τις άγιες αυτές ημέρες, όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε, όλα γίνονται καλύτερα, μαλακώνουν οι ψυχές, επικρατούν συναισθήματα διαλλακτικότητας και προσμονής, αναλογιζόμαστε τις καλές και τις καλύτερες ημέρες που περάσαμε και προσδοκούμε να περάσουμε στο μέλλον, αφήνουμε κατά μέρος τις αντιπαλότητες και όλοι ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά.

Προς τι λοιπόν αυτή η ταπεινωτική και προκλητική επίθεση της κυβέρνησης των παραγόντων της και των στυλοβατών της προς όλους και για όλα; Εντός και εκτός της επικράτειας, εναντίον Ελλήνων και ξένων;

Λυπούμαστε ειλικρινά που οι ημέρες αυτές δεν τους αγγίζουν και δεν τους κάνουν ψυχραιμότερους, καλύτερους και ανεκτικότερους, έστω και προσωρινά.

Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά και Καλά.
Δημοσίευση σχολίου