Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Δεκάδες σκιώδεις προσλήψεις στη Βουλή …

Σε εποχές όπως η σημερινή κατά την οποία η κρίση μαίνεται, η ανασφάλεια κυριαρχεί και η ανεργία, ειδικά η μακροχρόνια, δοκιμάζει ανθρώπινες αντοχές και πληγώνει την αξιοπρέπεια, η είδηση πως κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να βρουν δουλειά, μόνο χαρά μπορεί να προκαλέσει. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμα και αυτή η χαρά σκιάζεται, όπως συμβαίνει με τις δεκάδες προσλήψεις οι οποίες καταγράφονται αυτούς τους μήνες στο Κοινοβούλιο.

Βουλή: Άντρο ρουσφετολογίας και εξασφάλισης συμφερόντων;
Τόσο ο αριθμός όσο και ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποθέσεων δεν στέλνουν θετικά μηνύματα για τον Ναό της Δημοκρατίας. Οπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία, κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς που σε λίγα 24ωρα ολοκληρώνεται, σημειώνονται προσλήψεις με ρυθμούς σχεδόν 12 κάθε μήνα … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 25.12.2016 : 20:07).

Εύγε εκλαμπρότατε πρόεδρε κ. Νίκο Βούτση.

Είστε αξιέπαινος γιατί διατηρείτε αλώβητη την παράδοση και δεν την αφήνετε να εξαχνωθεί. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Αλήθεια, το άρθρο λέει ότι οι νεοπροσληφθέντες και μάλιστα κάποιοι και με διδακτορικό (!) «θα προσφέρει τις υπηρεσίες» όχι μόνο στον βρεφονηπιακό σταθμό και στο νηπιαγωγείο της Βουλής, αλλά «και σε άλλες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου γενικότερα, υπό την καθοδήγηση κάθε εξουσιοδοτημένου...».

Μπορείτε να μας πείτε γιατί δεν τερματίζεται αυτή η παράλογη πρακτική των προνομιούχων Ελλήνων, να διατηρούν σταθμούς εκεί που εργάζονται με έξοδα των φορολογουμένων, ενώ άλλοι δύσμοιροι και με πενιχρά εισοδήματα, πρέπει να στέλνουν τα μικρά τους σε δημόσιες, δημοτικές ή και ιδιωτικές δομές;

Κάντε κάτι σοβαρό επί τέλους και σταματήσετε να επωφελείστε και εσείς από τις άθλιες πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων και εφαρμόστε τη Δημοκρατία παντού. Και όχι μόνον όπου σας συνεφέρει και επωφελείστε.

Ντροπή.
Δημοσίευση σχολίου