Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Πλήρης ανακατασκευή του λιμένα Σαντορίνης …

Σύσκεψη: Απόφαση για έργα αποκατάστασης ύστερα από έλεγχο της τεχνικής εταιρείας



Η πλήρης ανακατασκευή του λιμένα Σαντορίνης, λόγω των ζημιών που έχει υποστεί, αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον γ.γ. Λιμένων Χρήστο Λαμπρίδη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής
.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο διευθυντής Λιμενικών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Τσουκαλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σαντορίνης Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σαντορίνης Ηλίας Πελέκης. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:08:12, Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 08:11).

Εμπρός παιδιά. Κάντε την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο. Εν όψει εκλογών. Και μάλιστα αρχίστε από τους πλουσίους και τσιγγούνηδες, που δε θέλουν με τίποτε να συμβάλλουν, αλλά μόνον να εισπράττουν και μάλιστα φοροδιαφεύγοντας, κλαίγοντας, παρανομώντας και ζητώντας μονίμως ελεημοσύνες.

Οι κκ. της Σαντορίνης να βάλουν το χέρι στη τσέπη και να χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι τα λιμενικά έργα. Έτσι λέει η λογική. Διαβάστε την άποψή μας επί του θέματος της χρηματοδότησης στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/10/normal-0-false-false-false-el-zh-cn-x.html .

ΥΓ: Αλήθεια τι γίνεται με το περίφημο ναυάγιο του Sea Diamond; Έτσι θα μείνει προφανώς, ως υποβρύχιο αξιοθέατο, για τους μάγκες επενδυτές της Σαντορίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου