Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Άξιοι Έλληνες, άριστα αποτελέσματα …

Αξίζει  να διαβάσει κανείς το σύντομο ιστορικό του εν Αθήναις Πλανηταρίου του ευαγούς Ιδρύματος Ευγενίδη, όπως το περιγράφει ο εξαιρετικός και επί μακρόν διευθυντής του κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ Π. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ στο άρθρο «Ίδρυση του Ευγενιδείου Πλανηταρίου»  (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 27.12.2016 : 08:29).

  

Ορθά ο ευεργέτης Ευγένιος Ευγενίδης διέβλεψε ότι το μέλλον της Ελλάδος είναι υπόθεση των νεών και άρα απαιτείται πολύ καλή εκπαίδευση. Και συνέβαλε αποφασιστικά σε αυτή την προσπάθεια.

Ποιος θα περίμενε σήμερα εν μέσω της αθλιότητας που χαρακτηρίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα, τις επιδόσεις του και τα εξαμβλωματικά έργα και ημέρες του, ότι θα υπάρχει αυτή η όαση επιστημών, τεχνολογίας και δραστηριοτήτων για τους νέους και τις ανάγκες τους.

Άξιος Έλληνας και άξια τα έργα του.
Δημοσίευση σχολίου