Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Αθηναίων για ρόδα: Στο μερίδιο που μας αναλογεί, ζητάμε συγνώμη ...

Η απόσυρση της «Ρόδας»

Η Ρόδα της δημοτικής βλακείας EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

από την πλατεία Συντάγματος δεν ήταν για τον δήμο Αθηναίων ευχάριστη απόφαση, ήταν όμως επιβεβλημένη διότι προέχει πάντοτε το ζήτημα της ασφάλειας, αναφέρει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της, ζητώντας συγγνώμη «στο μερίδιο που μας αναλογεί» για την αναστάτωση που, όπως σημειώνει, προκλήθηκε … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:52, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 16:4).
Ανίκανοι και κάνουν κάτι σωστά. Πρώτοι στις αδιαφανείς διαδικασίες, στα ασήμαντα και στα αναγκαία για την προβολή τους και το ίδιον όφελος.

Ακατάλληλοι, απολύτως ακατάλληλοι για την πόλη των Αθηνών και την Ιστορία της.
Δημοσίευση σχολίου