Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί οι κακόπιστοί λένε ότι η Ελλάς δεν καινοτομεί …

Στην υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης 160 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 1998

Μοιάζει με επιτύμβια στήλη …
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στην ενίσχυση της υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής με 160 επιτυχόντες ΑΣΕΠ του 1998 προχωρά το Μεταναστευτικής Πολιτικής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υποστελέχωσή της … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:00, Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 16:59).

Προφανώς ο διορισμός των παππούδων ίσως σήμερα, ξαφνιάζει όλους και μάλλον αποτελεί μοναδική καινοτομία για τον πλανήτη.

Ίσως επικράτησε η λογική ότι όπως και με το κρασί, η παλαίωση αποτελεί πρόσθετο προσόν και προσδίδει μεγαλύτερη αξία.

Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
Δημοσίευση σχολίου