Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Σόιμπλε: Μόνο με μεταρρυθμίσεις θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ …

Εμμένει στη θέση του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκαγκ Σόιμπλε


ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και όχι η ελάφρυνση χρέους θα συμβάλλουν ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει βιώσιμο χρέος και να παραμείνει στο ευρώ, καθώς τα επιτόκια και τα τοκοχρεολύσια ελάχιστα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της, όπως αναφέρει.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή στην εφημερίδα Bild am Sonntag ερωτηθείς αν είναι καιρός να ειπωθεί στους Γερμανούς ψηφοφόρους ότι μια απομείωση του ελληνικού χρέους είναι αναπόφευκτη, ο Σόιμπλε απάντησε: «Αυτό δεν θα βοηθούσε την Ελλάδα» … (NAYTEMPORIKH, UPD:07:38, Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 07:08)


Μπορούν να μας εξηγήσουν οι μοναδικοί ανά την υφήλιο πλούσιοι καπιταλιστές κομμουνιστές οικονομολόγοι κκ. Τσακαλώτος, Παπαδημητρίου και Σταθάκης της θεαρέστου και λαοπρόβλητης ημών κυβερνήσεως, σε ποιο σημείο πάσχει ο συλλογισμός του κ. Σόϊμπλε;

Εμάς μας φαίνεται απόλυτα λογικός και καλύτερα οι εκλεκτοί προαναφερθέντες και ο μεγάλος μας τιμονιέρης Μεγαλέξαντρος Τσίπρας ο Α’, να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τι ακριβώς λέει ο υπουργός της Γερμανίας, αντί να κάνουν τα δικά τους και να προσπαθούν να «βάψουν με πορδές αυγά», όπως έλεγε και η συγχωρεμένη γιαγιά μου.

Φτάνει πια η κυβερνητική επαιτεία. Να επικτρατήσουν επί τέλους η λογική και η επιστήμη.
Δημοσίευση σχολίου