Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι εγκληματίες του Πολυτεχνείου και των Εξαρχείων στο απυρόβλητο ... 

Πόσους από αυτούς τους έξαλλους καταστροφείς – ναι αυτούς που βλέπουμε κάθε τόσο στη τηλεόραση να εξευτελίζουν την αστυνομία και να καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους, ενώ αποπειρώνται συστηματικά και όποτε γουστάρουν να δολοφονήσουν αστυνομικούς εν υπηρεσία με βόμβες μολότωφ - έχει συλλάβει μέχρι σήμερα η αστυνομία;

Τα γνωστά επεισόδια στα Εξάρχεια φροντίδι της Ελληνικής Αστυνομίας, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 7 Δεκ 2016

Πάλι καλά που γίνονται σποραδικώς και αφού τα πράγματα φθάσουν στο απροχώρητο, κάποιες συλλήψεις και απαγγέλλονται κατηγορίες. Βέβαια ποτέ δεν θυμάμαι εγώ αυτόφωρο, καταδίκες και εγκλεισμό στη φυλακή.

Ο τρόπος που επιχειρούν οι αστυνομικές δυνάμεις και βλέπουμε όλοι στους δέκτες της τιβί μας, μάλλον δηλώνει ότι ίσως οι συλλαμβανόμενοι να είναι μισθοφόροι, δολώματα, περιφερειακά όργανα ή βλάκες, αποκομμένοι από τον πυρήνα των εγκληματιών (αλλέως πρόβατα έξω από το μαντρί). Οι αρχηγοί, οι επιτελείς και τα εντεταλμένα όργανα  κρούσεως λογικά απολαμβάνουν ασυλίας και ευνοϊκής μεταχειρίσεως από υπουργούς, αστυνομία και εισαγγελείς.

Περιγραφή των επεισοδίων στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 7ης Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση σχολίου